Diensten

Dakaanleg en renovatie

Hoofdzakelijk voeren wij dakrenovaties uit en hier vinden wij ook de grootste uitdaging, maar ook nieuwbouw kunnen wij voor u uitvoeren. Bijna alles op en rondom het dak kunnen wij voor u uitvoeren dan wel regelen. Ieder dak is uniek, dus wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw dak.

Lees meer

Dakinspecties en onderhoud

Lekkages aan het dak zoveel mogelijk voorkomen? Wij stellen onderhoudsplannen op specifiek op uw dak en uw wensen, zodat uw dak in goede conditie blijft dan wel op tijd wordt gerenoveerd. Denk hierbij aan het schoonmaken van de daken maar ook het vroegtijdig opsporen van gebreken. Wij kunnen een conditiemeting uitvoeren conform de NEN 2767 en hiervan een rapport opstellen.

Lees meer

Advies op maat

Indien u gaat bouwen, verbouwen en/of renoveren, kunnen wij advies op maat geven. We zullen de conditie van het bestaande dak bekijken en vastleggen, waarna de opbouw van het dak kan worden bekeken. Indien gewenst stellen wij een adviesrapport op, zodat voor u kort en overzichtelijk duidelijk is wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!