Dakinspecties en onderhoud

Het dak behoort tot de schil van het gebouw en wordt dus blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, zoals sneeuw, regen, wind, maar ook diverse temperatuurschommelingen. Materialen zullen gaan slijten en er kunnen door de jaren heen gebreken ontstaan. Dit kan mogelijk leiden tot lekkages. Indien u lekkages graag wilt voorkomen en uw dak in goede conditie wilt houden, kunnen wij een onderhoudsplan opstellen. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Denk bij het onderhoud aan het periodiek schoonmaken van de daken, maar ook het opsporen van gebreken welke mogelijk kunnen leiden tot lekkages. Indien gewenst kunnen wij een conditiemeting uitvoeren conform de NEN 2767 normen en een daarbij behorend rapport opstellen.

Ieder onderhoudsplan zal uniek zijn, dus vraag naar de mogelijkheden. Zo houden wij samen uw dak(en) in goede conditie dan wel kunnen we tijdig renoveren.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!