Boeiboord

De boeiboorden geven het gebouw een bepaald aanzien en kunnen op vele manieren met verschillende materialen worden gerealiseerd. Indien er niet veel onderhoud aan de boeiboorden is gewenst, kan er worden gekozen voor een onderhoudsarme boeiboordbekleding te denken aan Rockpanel, Trespa, Keralit, Aluminium enz. Of misschien voor een duurzamer oplossing en onderhoudsvrij: zink of koper.

Is het onderhoud geen probleem, kan er ook worden gekozen voor geschilderd houtwerk dan wel een duurzame houten boeiboordbekleding. Kortom, er zijn diverse mogelijkheden, maar de keuze is uiteindelijk afhankelijk van de technische mogelijkheden en de wensen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de keuze kan het zijn dat er een nieuw regelwerk moet worden gerealiseerd waar het boeiboord op dient te worden bevestigd. Mogelijk is het een wens een overstek te creëren of de overstek groter te maken, waardoor de woning een andere uitstraling krijgt.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!