Werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn vrij divers. Ons streven is om het gehele bouwdeel dak uit te kunnen voeren. Elk project is uniek. Wensen en eisen bespreken we in een voortraject met de opdrachtgever, waarna een vrijblijvende offerte zal worden opgesteld. Zodra we de werkzaamheden samen gaan uitvoeren, zullen we nogmaals de wensen en eisen doornemen, maar ook tijdens de uitvoering zullen er regelmatig momenten van terugkoppeling zijn en mogelijk wensen en eisen worden bijgesteld. Uiteraard zal de invloed verder in de uitvoering moeilijker en beperkter zijn dan in het voortraject.

In het submenu van deze pagina is te zien welke werkzaamheden wij over het algemeen uitvoeren. Mocht er iets niet bij staan, neem dan contact op met ons en wij bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wat betreft de gekozen materialen en technische oplossingen staan wij altijd open voor vernieuwing en verbetering, dus maak het bespreekbaar. Uiteraard zullen wij alle opties bekijken en ons advies hierover geven.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!