Advies op maat

Indien u gaat bouwen, verbouwen en/of renoveren, kunnen wij een adviesrapport opstellen. In geval van nieuwbouw zal dit gaan over de opbouw van het nieuwe dak en de dakdetailleringen. Zeker indien er meerdere partijen betrokken zijn is het belangrijk om te kijken of er knelpunten zijn welke vooraf kunnen worden verbeterd.

In geval van verbouw en/of renovatie zal allereerst de conditie van het bestaande dak worden bekeken, waarna ook de opbouw en de dakdetailleringen van het bestaande dak kunnen worden bekeken. Afhankelijk van de conditie van het dak, de dakopbouw, de detailleringen en de eisen en wensen van de klant, kan er een adviesrapport worden opgesteld. Dit advies vormt een goede basis voor latere offerteaanvragen en uiteindelijk voor het gewenste resultaat met de juiste kwaliteit.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!